Gróf Apartman Biograd

2017-es Fesztivál Programok Biogradban: 

Skraping 2017

Új kép 

      2017-03-04 
   Fesztivál program 

 

 Skraping egy nemzetközi trekking futam a vízeséseken és az erdei utakon. Az első Skraping-ot 2006-ban tartották meg a Pasman szigeten és folytatódik minden évben. Skraping egy fizikailag megterhelő és potenciálisan veszélyes esemény. Minden évben az igényes programban több száz versenyző, látogató és több más résztvevő vesz részt. A sportolok óvatosak kel, hogy legyenek mielőtt át húzzák magukat a keskeny átjárókon, növények átkelésekor, szakadékok elkerülésekor, az éles sziklákon és köveken való átkeléskor, valamint az út megtalálásakor melyeket a szervezők meghatároztak számukra.
Három kategóriában lehet versenyezni – Ultra: kb. 40 km, a Challenger (könnyű): kb. 20 km, Light (jogging): kb 10 km.

A látogatók élvezhetik a helyi konyhát és a gazdag szolgáltatási kínálatot.

 

Biogradi Asztal 2017

asztal

 

2017-06-02 – 2017-06-04
Fesztivál program 

 

Ez az esemény egy kincs a borászat, a gasztronómia és az ökológia területén.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Biogradi asztal fesztivált, ahol az egész ország területéről érkeznek árusok bemutatni az eredeti horvát ajándéktárgyakat és gasztronómiai ínyencségeket. Ezzel a fesztivállal – egy hosszú asztal mellett az úgynevezett "Connect zöld és kék",- kívánják elérni az egységet kontinentális és part menti horvát gazdaság között. 

 2015-ben 20 megyéből 400 kiállító és több mint 20.000 látogató érkezett és az asztal hossza meghaladta az 1000 métert.

Ezen eseménnyel megnyílik a 2016-os nyári szezon Biogradban.

Biogradi Éjszaka 2017

éj

2017-08-04
Fesztivál program 

 

Hagyományos turisztikai rendezvénye az évnek. A győzelem napja és hálaadás. Különböző hang- és fényeffektusok, musical lézeres programok – Pyro zenei tűzijáték – parádéja. Kivilágított hajók, szabadtéri ételkészítés, folklór, kórus, Town Band, Mazsorett, egy szórakoztató csoport. Nagyon vonzó és szórakoztató programokkal napközben és az éjszakában. Helyszín a Biograd vízpartja és az óváros. Az eseményre több mint 20.000 látogatót várnak.

 

Tengeri Hínár fesztivál 2017

alga

2017-08-08
Fesztivál program 

 

Szórakoztató és oktatási esemény,  amely a tengeren zajlik.

A versenyzők ló helyett egy vízi biciklin ülnek és lándzsával próbálnak meg eltávolítani annyi hínárt, amennyit csak tudnak, amik a vízpartón lógnak. 
A játék célja a verseny és a szórakoztatás mellett, hogy felhívja a figyelmet az ökológia védelmére és megőrzésére a tenger felszínén. 
A játék szünetében a szervezők házigazdája további nyereményjátékokkal kedveskedik a nézők számára. 

Röviden egy jó recept a szórakozásra és a győztesek értékes díjakat kapnak az ünnepek alatt a különböző turisztikai létesítményektől.

Biograd Boat Show 2017

boat

2017-10-19 – 2017-10-22
Fesztivál program 

 

A legnagyobb hajókiállítás Horvátországban.

 A vásár különlegessége a vendégszerető légkör Biogradban, a tengerparti város varázsa.

A vásáron kedvező árakkal várják a látogatókat és vásárlókat, nem csak a vitorlássport szerelmeseit, hanem a szórakozni vágyókat is. A Marina Kornati, Ilirija szállodák, éttermek sok szórakozási lehetőségekkel. Mozgó pontonhíd köti össze a központi kikötőt és a kikötő Kornati Kornati West, mely egyedülálló és vonzó kiállítás élményét biztosítja a vendégek részére

 

Euro Vespa Fesztivál 2017

EuroVespaFestival2017-05-25 – 2017-05-28
Fesztivál program 

 

 

A nagyon sikeres 2015-ös Vespa World Days megrendezése után, és látva a pozitív reakcióit a Vespa kluboknak szerte Európában, Biograd képesnek érzi magát arra, hogy a legnagyobb találkozóhelye legyen a Vespa rajongóknak a régióban. 
Euro Vespa találkozó 2017. május 25-28-ig tart, és a szervezők szerint ez a találkozó sokkal innovatívabb lesz, mint a világtalálkozó volt 2015-ben.